Consultanta, analiza pentru realizarea proiectelor web

Consultanta Web

Ce este analiza pietelor online?

Analiza pietelor online este metoda care studiaza pietele si segmentele de piata pentru care va fi implementat un website. Analiza online este metoda principala de colectare a datelor si informatiilor necesare, pentru ca produsele sau serviciile prezentate sub forma website, sa ajunga cat mai rapid la cat multi vizitatori, useri, clienti sau consumatori. Termenul WEB sau retea cu denumirea prescurtata World Wide Web si reprezinta o multime de documente sau informatii ”hipertext” legate intre ele prin ”hiperlinks” care pot fi accesate utilizand internetul. Pentru realizarea unui website de succes cu produse, servicii sau simple informatii, metoda de analiza online este necesara la orientarea website-ului catre piete locale, nationale sau internationale (globale).

Analiza web sau analiza website?

Pietele online evolueaza foarte rapid, de aceea consideram necesar un studiu de piata sau o analiza online pentru a sti CUI ? UNDE ? CUM ? se pot promova produse sau servicii oferite spre comercializare. Analiza website este procedeul prin care se strang date si informatii despre utilizatorii, clientii sau potentialii clienti care au accesat website-ul deja existent. Analiza datelor, analiza de trafic, click-stream, web-controlling sunt doar cateva metode prin care se poate masura eficienta website-ului, se pot vedea canalele prin care utilizatorii au accesat produsele si serviciile oferite spre vanzare si totodata modul de fidelizare al clientilor. Tot aici se pot efectua o serie de analize a conversiilor pentru atragerea noilor clienti prin eficientizarea campaniilor publicitare pe anumite canale si retele de socializare.

Etape realizare web design

Realizarea unui website de succes.

Orientare website

Optimizare website.

Promovare website

Toggle Content goes here

Toggle Content goes here

Toggle Content goes here

Toggle Content goes here

Slider 1

Slider 2

Bine ai venit strainule! Acesta este un exemplu text pentru dumneavoastră fantastica Cutie Promo! Simțiți-vă liber să-l ștergeți și să o înlocuiască cu propriul Mesaj de lux!